Projektit

AFF – Artova Film Festival 2015

Rakkaudesta elokuviin ja festivaaleihin / Aino Haarala 11.12.2015

AFF järjestettiin kuudetta kertaa 4.-­6.9.2015. Tällä kertaa se järjestettiin Arabianrannan uudessa ylpeyden aiheessa Kino Sherylissä. Entistä laajemmalla ohjelma tarjonnalla ja koko maan kattavalla elokuvakilpailulla varustettu leffafestari ei jättänyt tänäkään vuonna kävijöitään kylmäksi, vaikkakin festivaalien aikaan ulkona riehunut myrsky jätti.

Minut festivaali valloitti jo vuonna 2012, jonka jälkeen olen ollut joka vuosi mukana tuottamassa festivaalia. AFFissa pääsee aidosti mukaan tekemiseen, itse olin ensimmäisenä vuonna jatkoklubin tuottajana, sekä toisena ja kolmantena vuonna koko festivaalin tuottajana.

AFFiin haetaan vuosittain uusia tekijöitä ja vaihtuvaa tuotantotiimiä, tule siis sinäkin mukaan. YLLÄTY JA RAKASTU!

Markkinointi / Kirsi Ranta 9.10.2015

AFF Artova Film Festival on kaupunginosayhdistys Artovan järjestämä joka syksyinen elokuvafestivaali. Festivaali järjestetään Arabianrannan ihka omassa elokuvateatteri Kino Sherylissä.

Festivaalin keskiössä on uusille ja nuorille elokuvan tekijöille järjestetty lyhytelokuvakilpailu, mutta sen ohella festivaalilla juhlitaan luovan taiteen villeimpiä ulottuvuuksia – säröä, rosoa, kummallista ja kiehtovaa. Laitakaupungin hämärissä uskalletaan näyttää elokuvia, joista keskustassa voidaan vain haaveilla.

Festivaali tuotetaan pääosin vapaaehtoisvoimin suurella rakkaudella ja intohimolla elokuvia kohtaan. Mukaan festivaalin tekemiseen saavat tulla kaikki halukkaat. Joten, come and get AFFected!

Artova Film festival