Projektit

Arabian Katufestivaali 2015 / Salla Ryynänen 8.10.2015

Tein itsenäisenä johtajuusprojektina Arabian Katufestivaalin 2015, jossa toimin vastaavana tuottajana. Arabian Katufestivaali on Suomen suurin katutaide ja kierrätystapahtuma, joka kokoaa yhden päivän ajaksi suljetulle Hämeentielle laajan kattauksen katutaidetta eri muodoissaan. Tapahtuma on epäkaupallinen, pienibudjettinen ja se järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin.

Toukokuussa 2015 kahdeksatta kertaa järjestetty AKF rikkoi jälleen ennätyksiään 25 000 kävijällä! Kadun otti haltuun monimuotoinen katutaideohjelman ja hienon tapahtuman kruunasi Jukka Hakasen maalaama 8-kerroksinen muraali. AKF on vakiinnuttanut asemansa Suomessa katutaiteen näyteikkunana ja ihmisten yhteisenä suurkarnevaalina.

Vastaavana tuottajana hallitsin kokonaisuutta, työtehtäviini kuului ohjelman ja aikataulun suunnittelu, budjetin hallinta, vapaaehtoisten rekrytointi ja koordinointi, apurahan, yhteistyökumppaneiden sekä lupien hankinta, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu. Projektissa oli paljon uutta ja vastuullista työtä ja upeasti onnistunut projekti opetti minulle valtavasti itestäni ja tuottajan työstä.