Projektit

Loikka tanssielokuvafestivaali ja Loikka Club 2016/ Aura Päiväläinen 23.5.2016

Pääsin pikaisella aikataululla järjestämään Loikka-tanssielokuvafestivaalin Loikka-klubia ja auttamaan festivaalijärjestelyissä. Loikka on Suomen ainoa ja Pohjoismaiden suurin tanssielokuvaan erikoistunut festivaali, joka tarjoaa laajalle yleisöpohjalle niin lyhytelokuvanäytöksiä, kokopitkiä elokuvia kuin avoimen haun elokuvasarjoja ja dokumenttielokuviakin. Lisäksi festariin sisältyy muuta mielenkiintoista ja hauskaa ohjelmaa, kuten juuri Loikka-klubi, josta itse sain vetovastuun.

Festarit järjestettiin pääasiassa  Eerikinkadun Kino Andorran, Dubrovnikin ja Kino Orionin tiloissa. Järkkäämälläni klubilla esiintyivät maineikkaat ja kansainväliset supertekijät Nicole Willis ja Jimi Tenor duollaan Cola&Jimmu ja dj:nä klubilla toimi Radio Helsingillä ja BassoRadiollakin puuhaillut TyTTi. Käytännössä siis koordinoin klubin järjestelyt ja markkinoinnin ja toimin yhteyshenkilönä artistien, keikkapaikan ja muun tuotantotiimin välillä. Klubipäivänä vastasin klubin käytännönjärjestelyistä, aikataulusta ja artistien houstaamisesta. Lisäksi muina festaripäivinä avustin myös erilaisissa järjestelytehtävissä.

Oli mahtavaa päästä tekemään töitä näiden artistien ja koko festarin monimuotoisen ja kansainvälisen tiimin kanssa ja muutenkin päästä haistelemaan itselleni entuudestaan melko tuntemattoman tanssielokuvafestivaalin kentän tunnelmia.

Loikka 1_IMG_0297Loikka 2_IMG_0287