Projektit

Loud n’ Live Promotions Oy Ltd. / Ilona Jämsen 24.8.2015

Sisällytin johtajuusprojektini työharjoittelujakson yhteyteen Loud n’ Live Promotionsilla. Loud n’ Live on Suomen suurin yksityinen festivaalijärjestäjä, jonka toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella ja Helsingissä. Kesällä 2015 Loud n’ Live tuotti 17 tapahtumaa ympäri Suomea.

Loud n’ Live on työpaikkana tapahtumatuotannosta kiinnostuneelle erittäin opettavainen ja antava. Työtehtävät ovat festivaalituotantoon liittyviä tehtäviä, kuten markkinointia, koordinointia ja suunnittelua yhdessä tuottajien ja promoottoreiden kanssa. Organisaatiossa saa varmasti riittävästi työtehtäviä, vastuuta ja monipuolista kokemusta festivaalituotannon eturivipaikalta. Työtehtävien sisältöön voi vaikuttaa ja työntekijöiden toiveet pyritään toteuttamaan, jotta opiskelija hyötyisi harjoittelustaan mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti.

Loud n’ Livella täytyy heittäytyä työhön ja laittaa kädet mutaan. Työ sisältää ajoittain roudausta, rakennusta, purkua, verta, hikeä, kyyneleitä, vähäunisia öitä, rakkoja, itikan puremia, räntäsadetta ja stressiä. Mutta myös ilmaisia benjihyppyjä, helikopterilennätyksiä, huippuja työkavereita, eturivin artiseja parhailta paikoilta, lukemattomia hotelliaamupaloja, matkustelua ympäri Suomea, erilaisia tilaisuuksia, vapaapääsyjä muihin tapahtumiin, ilmaista viinaa, erinomaisia kontakteja ja kenties paras mahdollinen kouliminen kohti työelämää.

Suosittelen, että työntekijä/harjoittelija varaa ennakkotöihin noin kuukauden täyspäiväistä työtä, ennen kuin itse tapahtumat alkavat. Työajat tapahtuma-aikoina ovat pitkiä, 12-17 tuntisia poikkeuksetta. Harjoittelu edellyttää matkustamista mukana tapahtumissa, 5-7 päivää/per tapahtuma. En siis suosittele työpaikkaa pienten lasten äideille/isille, koiranomistajille tai kotihiirille.  Organisaatio kustantaa kaikki kulut tien päällä.