Projektit

Pikku Muurahainen – Lasten interaktiivinen musiikkinäytelmä / Elisa Gylling 8.10.2015

Tervetuloa matkalle muurahaisten maailmaan! VaihtoVirtaKollektiivin Pikku Muurahainen on interaktiivinen musiikkinäytelmä, jossa yhdistyvät tanssi, teatteri, musiikki ja sirkus. Näytelmä on suunnattu 3–9-vuotiaille ja se mukailee Zachris Topeliuksen satua Muurahainen lääkärissä. Kaikki pääsevät mukaan laulamaan, säestämään, tanssimaan ja vaikuttamaan esityksen kulkuun.

VaihtoVirtaKollektiivin jäsenet ovat tanssin, teatterin, musiikin ja sirkuksen ammattilaisia, joiden tavoitteena on yhdistää eri taiteenaloja ja tehdä oivaltavaa taidetta leikki-ikäisille lapsille. Tuottajan työhön tämän työryhmän jäsenenä kuului Pikku Muurahainen -näytelmän markkinointi päiväkodeille, kouluille, kulttuuritaloille, kirjastoille sekä mahdollisille muille tahoille. Lisäksi markkinoitiin esityksiä, jotka olivat Teatteri Ilmi Ö:ssä toukokuussa ja Helsingin Mustasaaressa heinäkuussa 2015.

Tuottajan tehtäviin kuului myös verkkosivujen ja sosiaalisen median päivitys, lippuvaraukset ja lipunmyynti, laskutus, keikkamyynti ja budjettisuunnitelmien laatiminen.

Pikku muurahainen