Projektit

Uppo-Nalle ja Rohkea Reeta/IRTI-teatteri / Elina Kukkonen 8.10.2015

Kesällä vuonna 2015 pääsin tuottamaan imatralaisen IRTI-teatterin kesäteatteria. IRTI-teatteri on minulle todella tuttu paikka monivuotisen harrastuksen vuoksi, mutta nyt pääsin kurkistamaan teatterin kulisseihin. Kesän 2015 näytelmäksi valikoitui hurmaava lastensatu Uppo-Nalle ja Rohkea Reeta. Produktion työryhmä koostui eri ikäisistä irtiteatterilaisista, mutta pyrimme tarjoamaan erityisesti nuorille kivaa tekemistä kesäksi.

Työnimeni oli tuottaja ja olin ensimmäistä kertaa kokonaisvastuussa näytelmän tuotannosta. Työtehtäviini kuului markkinointia, viestintää, sponsoreiden hakua, budjetin suun-nittelua ja seurantaa, lipunmyyntiä, graafista suunnittelua ja aikataulutusta. Näiden lisäksi hoidin paljon käytännön asioita aina rekvisiitan valmistamisesta radiomainoksen äänitykseen.

Projektin myötä opin paljon ja syvensin jo hankkimiani tietoja. Erityisesti opin vastuusta ja auktoriteetista sekä itseensä luottamisesta. Tutussa ympäristössä uudessa asemassa työskenteleminen toi uusia haasteita. Projektissa näkökulmani oli kehittäminen ja sen myötä pääsin tarkastelemaan tutun organisaation toimintatapoja uudesta vinkkelistä